10 jel, hogy a párod őrülten szerelmes beléd

Az igazi szerelem nem csupán érezhető, de szabad szemmel is jól látható. Ha ezek a pontok teljesülnek, biztos lehetsz benne, hogy a párod szerelmes beléd!

Minden ember más és különböző módon mutatja ki szeretetét partnere iránt. Azonban vannak olyan jelek, melyből egyértelmű, hogy életed párjában még mindig lángol az a bizonyos tűz irántad. A Brightside összegyűjtött 10 olyan tényt, mely arra utal, hogy a kedvesed még mindig nagyon szerelmes beléd és imádja a veled töltött időt.

1. Megosztja veled az ételét
Annak, aki imád enni ez egy nagyon sarkalatos dolog. A férfiaknál főleg. A pasik többsége nehezen tűri ha valaki beleeszik a kajájukba vagy csipeget belőle miközben ő fogyasztaná épp el. Ezért ha önszántából, keserves tekintet nélkül osztozik veled az ételén, becsüld meg!

2. Hangüzenetet hagy neked
Az online kommunikáció rengeteg időt elvesz a napjainkból, azonban remek megoldást kínál azoknak, akik keveset lehetnek együtt. Sokszor sajnos egy-egy üzenet nem hordozza magában azt a kedvességet, melegséget, amit a feladó ki akart vele fejezni, de erre remek megoldás lehet egy hangüzenet!

3. Új dolgokat próbáltok ki együtt
Minden embernek van olyan dolog, melyet szeret vagy éppen kevesbé kedvel. Ha egy hobbiról van szó például akkor szívesen kipróbálod a szerelmed számára fontos dolgokat, nem igaz?

4. Apró üzeneteket, meglepetéseket hagy neked
Ezek az apróságok nagyon fontosak, akár hiszed akár nem. A kedves kis üzeneteket, pici meglepik mind feldobják az ember napját.

5. Nem rejtegeti a telefonját
Ha a párod telefonja le van kódolva és te fel sem tudod oldani, az nem épp a legjobb jel. Persze mindenkinek szüksége van magánszférára, így jogos ha az emailjeid, a Facebook-fiókod csak a tiéd és a párodnak nincs hozzáférése. Ezenfelül viszont ha a kedvesed mindenhova magával viszi a telefonját és feltűnően eldugja, jobb ha utána jársz a dolgoknak.

A további pontokért kattints az RCNnews oldalára!

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!