Gondoltad volna, hogy pont a kémia lesz, amivel Schobert Norbert kaszál?

Schobert Norbert szerint a  „fél ország” leszerepelt.

Norbi aki azt követően ment át ellentámadásba, hogy több mint egy hete osztják a Facebookon. közzétett, elemi kémiaismereteket nélkülöző bejegyzése miatt. De a szakemberekre is megorrolt, amiért nem védték meg, bezzeg a termékeit lemásolni, azt tudják.

Hiába figyelmeztette jószándékúan múlt héten egy telefonos interjúban a Tv2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa a fitneszgurut, hogy az elhíresült kokainos-cukros elírása után ne rontsa tovább a helyzetét, Schobert Norbi nem bír leállni: hétfő reggel a Tv2 Mokka adásában tovább magyarázta a magyarázhatatlant.

Ezt azzal indokolta, hogy „továbbra is kiáll igazáért”, és rendíthetetlenül harcol tovább a finomított szénhidrátok, illetve a cukor ellen.

Grátisz Schobert még beszólt a szélesebb közvéleménynek: szerinte „a fél ország levizsgázott, hogy az addiktív szót nem érti”, és így egyenlőségjelet tettek a cukor és a kokain közé. „Ki lettek a szavaim forgatva, nem azt hallották meg, amit üzenni akartam” – ostorozta a hálátlan népséget a fitneszguru. Aki először, pont egy hete nagyon szomorú volt az ügy miatt, de aztán megvilágosodott és rájött, hogy „a Jóisten segített elkövetni ezt a hibát”, mert így „rengeteg emberhez eljutott” a cukorellenes üzenete. És mint hozzátette: plusz a múlt héten jóval többen vásároltak az üzleteiben, vagyis a felhajtás még vásárlókat is hozott a számára.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!