Egyél úgy, mint egy szupermodell

Millió diéta van a világon, ám kevés olyan létezik, amely igazán hatásos. Egyél úgy, mint a legnagyobb szupermodellek és legyen eredményes a diétád! Viszont a bomba formához aktív testmozgás is kell.

A világ topmodelljei nők ezreinek példaképei, rengetegen kíváncsiak arra, hogyan és mit esznek. A temérdek diéta közül nehéz megállapítani, hogy melyik a számunkra megfelelő. Azonban most szerencsére Gisele Bündchen, Lily Aldridge, Carolyn Murphy, Miranda Kerr és Bridget Malcolm megosztotta a világgal a saját étrendjét.

Gisele Bündchen: növényi alapú étrend
Gisele Bündchen és férje, Tom Brady a növényi alapú étrendre esküszik. Az étrend 80%-ban zöldségből, teljes kiőrlésű ételekből, kölesből, quinoaból és babból áll. Emellett szerepelnek benne a sovány húsok, a kacsa és a lazac. A fehér cukor, fehér liszt, jódozott só, koffein, sütemény szóba sem jöhet! Gyümölcsöt maximum a gyerekeknek vesznek.

Lily Aldridge: Sakara-diéta
Lily Aldridge rendeli a kaját. A Sakara-meal cég remek organikus, vegetáriánus ételeket készít, melytől bomba formába kerülhetsz. Ha bővebben érdekel ez a dolog, van honlapjuk természetesen, ahol tájékozódhatsz. 

Carolyn Murphy: alkáli étrend
Extrém esetben olyan mértékű lehet a savas elemek felhalmozódása egyes helyeken, hogy elkezdik maguk körül rombolni az egészséges sejteket. Az egészséges sejteknek egy enyhén lúgos pH szintet kell fenntartaniuk. Néhány sejt megváltozik, hogy alkalmazkodjon a savas környezethez. Ha ezt megteszik, rákosodást indítanak el. A rákos sejtek savas kémhatásúak, míg az egészséges sejtek lúgos kémhatásúak. A diéta nagy hangsúlyt fektet a zöldségekre, gyümölcsökre, és az alacsony zsírtartalmú fehérjékre, ezáltal meglehetősen szívbarát.

Miranda Kerr: vércsoport szerinti étrend
Dr. Peter J. D’Adamo vércsoportok szerinti (A,B,AB,O) diétája már jó ideje vitatott hatékonyságú. Miranda Kerr azonban nagyon hisz ebben az étrendben, hiszen állítása szerint miután elkezdte csökkent a testtömeg-indexe, a derékbősége, normális lett a koleszterin szintje, és a vérnyomása is optimalizálódott. További tippeket nem találtunk a modelltől ám itt elérhető részletesen a diéta menete. 

Bridget Malcolm: vegán
A vegán étrend talán a legelterjedtebb, hiszen Beyoncétól az ausztrál Victoria’s Secret modellig rengeteg sztár próbálta már. Ez a diéta minden állati eredetű terméktől mentes, a zöldségekre, gyümölcsökre és a gabonafélékre építkezik. Ezt az étrendet a világon rengetegen követik és az egyik legjobbnak tartják.

forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!