3 tavaszi tipp, mitől döglenek a lányok

Nem muszáj feltétlen zakóban feszengenie annak, aki egész életében pólóban járt. Azonban az egyszínű pólón és ingen túl is van élet. Íme három stílustanács, hogy felfigyeljenek ránk a nők.

Kedves urak és fiúk, bizony nem elég, ha a tavasz beköszöntével kiültök egy sétáló utcába vagy parkban annak reményében, hogy szembe jön veletek álmaitok nője. Ha ez meg is történik, valahogy illik felhívni magunkra a figyelmet. Ennek a legegyszerűbb módja, ha laza eleganciával, akár divatosan vagyunk felöltözve. Sőt az sem hátrány, ha az első vagy második randin magunkra adó és igényes férfi benyomását keltük.

Ehhez adunk néhány tippet. Éljen a szabadtéri randevú!

1. A kétsoros klasszikus

Bár napjainkban az egysoros öltönyök számítanak divatosnak, úgy tűnik 2014. tavaszán újból hódít a kétsoros zakó és átmeneti kabát. Egy visszafogott, egyszerű – esetleg karcsúsított szabású -, natúr színű rövid kabát, vagy zakó mindenkinek elegáns külsőt kölcsönöz. A klasszikusan elegáns viselettel kifinomult ízlésünket közvetíthetjük.

2. A vagány mintás

Egyáltalán nem áll közel hozzánk a klasszikus viselet, hiszen inkább bringán cikázva szeretünk közlekedni a városban? Akkor érdemes a merészebb trendeket követni. Az erős – de harmonizáló – színekkel, esetleg nagy mintákkal, vagy akár virág motívumokkal megnyomott pólók, ingek rögtön odavonzzák a tekintetet. Egyszínű nadrággal és zakóval vagy inggel úgy fogunk kinézni, mintha egy divatlapból léptünk volna a betonra.

3. A cipő mindenek felett

Hiába a klasszikusan elegáns zakó, vagy a vagány mintás póló, ha cipőnk nem illik öltözetünkhöz, vagy egyszerűen csak viseltes, ne agy isten koszos, azzal mindent elronthatunk. Egy klasszikus ing-öltöny kombinációhoz elengedhetetlen a bőrcipő. Egy lazább farmeros, vagy a fentebb említett nyomott pólós összeállításhoz megengedett a hasított bőr papucscipő, vagy ha nagyon nem tudunk elszakadni a kényelemtől a tornacipő.

forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!