A 10 legkegyetlenebb sorozatgyilkos

Az emberek arcára nincs kiírva mit tettek az életük során. Ezekről a férfiakról sem mondanánk meg első ránézésre, hogy ők a legkegyetlenebb sorozatgyilkosok.
“Sorozatgyilkos”: valaki, aki 3, vagy több embert öl meg különböző időszakokban. A gyilkosságok között van egy úgynevezett érzelmi lehűlési állapot, amíg a gyilkos megpihen. Így írja le az FBI a sorozatgyilkos fogalmát. Ebben a cikkben megismerkedhettek a 10 legkegyetlenebb sorozatgyilkossal, akit valaha feljegyeztek a történelem során.

1. Jeffrey Dahmer

A férfit Kannibál gyilkosként emlegették a társadalomban, ugyanis áldozatainak egyes darabjait jóízűen elfogyasztotta. 17 férfit és fiút ölt meg 1978 és 1991 között.

2. Andrei Chikatilo

Szovjet sorozatgyilkos, becenevén rostovi mészáros. 1978 és 1990 között 53 nőt ölt meg. Áldozatai prostituáltak voltak, hiszen őket könnyen magával tudta csábítani bárhova.

3. Luis Garavito

Luis Alfredo Garavito Cubillos kolumbiai erőszaktevő és sorozatgyilkos, aki bevallása szerint 147 kisfiút ölt meg. Letartóztatása után végül több, mint 300 csontvázat találtak a lakásában.

4. Albert Fish

Amerikai kannibál és sorozatgyilkos. 100 áldozatot ismert el. 1936-ban végrehajtották rajta a halálbüntetést, villamosszék formájában, New Yorkban.

5. Gary Ridgway

49 gyilkosságot varrtak a nyakába, majd amikor letartóztatták a 4. gyilkosság után, bevallotta, hogy valójában 70-nél tart.

6. Richard Trenton Chase

Amerikai skizofrén sorozatgyilkos, aki 6 embert ölt meg egy hónap alatt. Vámpír volt a beceneve, ugyanis a gyilkosságok után megitta áldozatai vérét és egyes részeiket meg is ette.

A folytatáshoz kattints ide!

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!