A 90. Oscar-gála legcikibb szettjei

A sztároknak sem mindig jön össze, hogy tökéletesen nézzenek ki, azonban egy Oscar-gálán elég kellemetlen a legcikibb outfit címet elnyerni.

Salma Hayek
A színésznő már sokszor mellényúlt a szettjével és idén is elég érdekesen öltözött fel. Egy fodros lila ruhára esett a választása, ami ráadásul bársony volt. Ha pedig ez még nem lenne elég, a válláról lelógó kristályok tovább bolondították az összhatást. A szín csodásan állna a színésznőnek, de a vegyes díszek miatt valahogy mégis inkább cikis lett az eredmény.

Perfecte.ro (@perfectero) által megosztott bejegyzés,

Bleona Qereti
A 38 éves albán énekesnő mindenkit sokkolt az öltözékével, amiben az after-partyra érkezett. Oké, a merészebb naked rucik divatosak és a Kardashian családban is népszerűek, viszont ez a költemény minden határon túlmegy.

IN Tv – IN Radio105.7 -intv.al (@intvalbania) által megosztott bejegyzés,


Kelly Ripa
A műsorvezető ruhája szemből egy csinos egyszerű klasszikus feketének tűnhet. Viszont a hátulja a szivárvány minden színébe tündököl.

Kelly Ripa (@kellyripa) által megosztott bejegyzés,

Kendall Jenner
A modell mindig botrányosan öltözik fel, most viszont egy szuper rövid rucira esett a választása. Ezzel még nem is lett volna baj, de az extra széles vállrész miatt felmerül a kérdés, hogy vajon milyen érzés lehetett mellette ülni a szűk székekben?

V O G U E❗️ (@v_o_g_u_e____) által megosztott bejegyzés,

Annie Clark
St Vincent vagyis Annie Clark járt Cara Delevigne-nal, és a stílusát mindig is a bohókás merészség jellemezte. Az énekesnő ezt a szuper mini rucit egy koncertjére talán felvehette volna, de a rengeteg estélyiben tündöklő sztár mellett az Oscaron mégis kicsit közönségesnek hatott…

Consequence of Sound (@consequence) által megosztott bejegyzés,

Whoopi Goldberg
A színésznő híres a meghökkentő outfitjeiről, és igaziból remek példa arra, hogy nem szabad foglalkozni azzal, mit mondanak mások!

HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) által megosztott bejegyzés,

forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!