A különbség nő és lány között

Pontosan megmondani nem lehet mi a különbség nő  és lány között, de akadnak alap dolgok, mely alapján halvány fogalmunk lehet róla hova tartozunk.

“Mi a különbség nő és lány között?” Ezt a kérdést valószínűleg már a legtöbb nő, sőt férfi is feltette magában. A nők azért, hogy megtudják vajon mit gondol róluk a társadalom. A férfiak pedig azért, hogy rájöjjenek, hogy egy igazi hölgybe vagy egy éretlen csajba szerettek-e bele.

1. A lányok állandó figyelmet várnak el, a nők tiszteletet. A lányok az összes férfi figyelmét magukra akarják vonni, a nőnek csak egy férfi imádatára van szüksége.

2. A lányok képtelenek kezelni a konfliktushelyzeteket, hisztiznek, napokig meg sem szólalnak, játszák a sértettet. A nők ezzel szemben meg akarják oldani a helyzetet, elmondják mi bántja őket és próbálják megbeszélni a gondokat.

3. A lány ha el akar érni valamit a külsejét, a vonzó tulajdonságait használja. Csakis azt. A nő habár tisztában van a külső adottságaival, nem azzal éri el céljait. Használja az érzelmi és értelmi intelligenciáját is.

4. A lányok magas egzisztenciával rendelkező férfit keresnek maguk mellé és ATM automatának használják. A nő anyagilag (is) független, számára a jó pénzügyi helyzetben lévő férfi csak egy bónusz.

5. A lány büszke arra ha képtelen háztartást vezetni és hogy rendeli magának a kaját. A nő tisztán tartja a környezetét, főz magára ha úgy kívánja a szükség és képes önállóan ellátni saját magát. Ez a gondoskodáshoz az az a családalapításhoz elengedhetetlen.

6. A lány nem tiszteli a testét, felelőtlenül odadobja akárkinek, a szexet kizárólagos életigenlésként ünnepli. Egy lány csupán a táskáit és a cipőgyűjteményét ápolja, de energiaitalt reggelizik, és junk food a vacsorája. A nő tudatosan törődik a testi és lelki egészségével.

7. A lánynak felületes listája van a tökéletes partnerről. Így néz ki: szexi, népszerű, trendin öltözködik, több mint 180 centi magas, gazdag. A nő listája ilyen: tisztességes, érzelmileg és értelmileg intelligens, kedves, jó és érzékletes kommunikátor.

8. Egy lánnyal folyamatosan fáradtnak érzed magad, mert sokkal többet vesz el, mint amennyit adni tud. Egy nő feltölti a férfi kiürült szeretettankját, lehetőséggel és szenvedéllyel tölti meg életét.

9. A lány felületes kapcsolatokat ápol, egyik társaságból ugrál a másikba, számára nem léteznek igaz barátok. A nőnek kevesebb barátja van, de azokkal ápolja a kapcsolatot és tiszta szereteten alapulnak.

10. A lány játszmázik. A nő soha.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!