A legdurvább öltözködési bakik, melyeket nyáron elkövethetsz

Nyáron szívesebben öltözködünk merészebben és lengébben, azonban vannak olyan bakik, melyeket jobb messziről elkerülni!

A nyári meleg lehetővé teszi, hogy kevés erőfeszítéssel szuperjól nézzünk ki, azonban sajnos az ellenkezője is megtörténhet. Akadnak olyan outfit hibák nyáron, melyekre jó ha nagyon odafigyelsz és akkor biztosan nem kerülsz kellemetlen helyzetbe!

1. Átlátszó ruhák
Az átlátszó ruhák csak a strandon mutatnak jól. Az egyetlen kivétel ez alól egy átlátszó blúz és egy gyönyörű melltartó, de ez is csupán egy laza esti programra elfogadható.

2. Fehérnemű
A pólók, a fehér felsők, a nyitott ruhák és a könnyed nadrágok is megkívánják a legkevésbé látható fehérneműt. Az ideális szín a testszín. A legfontosabb dolog megtalálni a legmegfelelőbb melltartót. Az elsődleges szempont, hogy a pántok ne legyenek láthatóak. És a szilikon pántok is csúnyák.

3. Lábbeli
Ha csak nem a strandra vagy a tengerpartra igyekszel felejtsd el a kedvenc flip-flopodat. És még egy szabály: a nyitott cipők csak tökéletes manikűrrel viselhetőek.

4. Harisnya
A harisnyák komoly fejtörést jelent azoknak, akiket irodai öltözködési szabályok kötnek. Ha ilyen helyen dolgozol sajnos muszáj hordd. Azonban ha lazább a munkahelyed szandálhoz, nyitott cipőhöz felejtsd el a harisnyát!

További képekért kattints az RCNnews oldalára!

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!