A leggázabb okok szakításra

A szakítás mindig rossz érzés. De mi a helyzet akkor, ha az egészet megspékeli még egy rém gagyi indok is? Az alábbiakban ilyeneket olvashattok.

Azt tudjuk, hogy egy szakítás mindig rossz dolog. Egyszerűen nem lehet jól csinálni, valakinek mindenképpen rossz lesz. A legcélravezetőbb az őszinteség, és lássuk be, a legkorrektebb is. Mégis vannak olyan emberek, akik inkább hazudnak, mintsem hogy elmondják párjuknak az igazat, miért aludt ki a láng. Most elhoztuk nektek a legcikibb szakítós sztorikat és kifogásokat.

1.) “Egy szellem azt mondta”

“Egy médiumnál járt, akit ‘megszállt’ egy szellem, aki szerint nem értem meg a fáradozást. Szóval -szintén a hölgy tanácsára- megcsalt a médium sráccal, és hamarosan szakítottunk is.”

2.) Nem vettem neki elég ajándékot

“Egy olyan lánnyal randizgattam, aki úgy tűnt, nagyon odáig van értem. Végül aznap, mikor összejöttünk, vettem neki egy cuki kis plüssmacit. De aztán elkezdett egyre több és több ajándékot követelni, nekem meg persze nem volt rájuk pénzem. Végül azért szakított velem, mert nem vettem meg neki minden szart.”

3.) Nem voltam eléggé gengszteres

“Az egyik volt csajom azért szakított velem, mert nem öltözködtem eléggé “gengszteresen”. Bocs, hogy nem toltam le térdig a farmerom, csak hogy neked imponáljak!”

4.) Mert nem dugtam kutyával

“Egy olyan sráccal jártam, aki odáig volt a BDSM-ért (kikötözős szadomazó). Egyszer azt akarta, hogy dugjak egy kutyával. Mikor nemet mondtam, szakított velem. Még csak 23 voltam akkor, eléggé összetört a dolog. Ma már csak nevetek rajta is, meg magamon is.”

5.) Hajnali sms-ek? Kösz, nem!

“Szeretett hajnal háromkor szexi sms-eket küldözgetni nekem. Én szerettem hajnal háromkor aludni. Nem tetszett neki a dolog.”

6.) Egy kávéért

“Néhány hete voltunk még csak együtt, amikor egyszer vettem neki egy kávét. Ezt azonban a férfiassága nem tudta elviselni.”

7.) “Gyanúsan jól szopsz”

“Egy srác azért rakott ki, mert gyanúsan jól szopok. Teljesen szíven ütött. Életem 21 éve alatt ez volt a 3. komolyabb kapcsolatom, és ezt a srác is tudta. Nem szeretek senkit a számba venni, de úgy voltam vele, miért ne. Úgy fest, jó vagyok benne. Elég jó ahhoz, hogy a srác kirakjon.”

 

A folytatáshoz kattints ide!

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!