A legkínosabb eljegyzések

Ha unod már, hogy mindenhol a csöpögős, nyálas romantikus képeket látod, neked azonban csak egy pohár bor/doboz bonbon lesz a társaságod a mai napon, akkor olvasd el az alábbi sztorikat! A legkínosabb eljegyzésekről szóló történetek garantáltan jobb kedvre fognak deríteni.

1. Aki rossz nevet mondott

“Az egyik haverom a barátai előtt kérte meg a barátnője kezét, és véletlenül az exe nevét mondta ki. Annyira kínos volt, hogy még én is arra gondoltam, bárcsak megnyílna alattam a föld és elsüllyednék. És nem, ez nem csak a Jóbarátokban történhet meg.”

2. Aki ellopta a show-t

“Egy ismerősöm a bátyja esküvői fogadásán kérte meg a párja kezét. Bár a lány igent mondott, viszont pár nappal később visszavonta. Sosem fogom megérteni, hogy valaki miért kéri meg a szerelme kezét publikusan.”

3. Aki a felhők fölött tette fel a kérdést

“A feleségem és én éppen Tenerifére repültünk a nászutunkra, amikor a gépen egy stewardess bejelentette, hogy az egyik utas szeretne beszédet tartani. A fickó elkezdte mondani, hogy mennyire szereti a partnerét, majd letérdelt és feltette a nagy kérdést. A nő igent mondott és nagy ujjongás tört ki, de szerintem nagyon megalázó volt.”

4. Aki nem gondolta át a helyet és az időt

“Akkoriban egy éjszakai klubban dolgoztam és a biztonságra ügyeltem. Egyik nap hajnalban már éppen kifelé terelgettük az embereket, és volt egy férfi, akit többször megkértünk, hogy az ajtóban várja meg a barátnőjét aki éppen a mosdóban volt. Erősködött, hogy ő ott megvárja a nőt, majd előhúzott a zsebéből egy gyűrűt, és elmondta, hogy éppen lánykérésre készült. A saját érdekében ekkor erélyesen kitessékeltem a klubból és ezzel valószínűleg megmentettem a kapcsolatát. Mégis melyik lány mondana igent egy ilyen helyzetben?”

5. Aki nem azt a választ kapta amit szeretett volna

“Az apukámmal egy meccsen voltunk, és az egyik szünetben az óriási kijelzőn megjelent a “hozzám jössz feleségül?” felirat. Egyből mutatták is a már térdre ereszkedett férfit, mindenki tapsolt és fütyült. Majd azt láttuk, hogy a lány megrázta a fejét. A férfi lefagyott mindenki mással együtt a stadionban, akik végignézték a megalázó pillanatot. Remélem, valaki hazavitte utána a férfit, mert az biztos, hogy nem maradt józan ezek után.”

 

A cikk folytatásához kattints ide!

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!