A legluxusabb wellness hotelek a világon

Évek óta csábít a wellness hotelek nyugis világa, ezért a hazai szállodák nagy részét már kipróbáltam. De mi van a világ többi részén lévő pihenőhelyekkel?

Egy ideje igazán foglalkoztat, hogy vajon a világ többi táján is annyira felkapottak-e a wellness hotelek, mint nálunk? Ennek következtében egy kicsit utánajártam, mely külföldi szállodákba érdemes ellátogatni, ha tovább merészkednénk nyáron.

1. Hotel Paradise Island Resort & Spa – Maldív-szigetek
Az 5 csillagos hotel rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt az aktív nyaralás szerelmeseinek. Azonban ha valaki pihenni szeretne, megtalálhatja a neki való kezelést, ugyanis 17 féle megújító, relaxációs kezeléssel várják az idelátogatókat. A spa “részleg” itt nem egy eldugott, alagsori, bódító illatú masszázs szoba. A kezelések a szabadban történnek a tiszta, kék ég alatt, miközben az óceán lágy moraja cseng a fülünkben.

 

2. Aman Tokyo-Japán
A szálloda a város közepén található, ám ez senkit ne riasszon vissza, a tökéletes pihenés garantált. Van olyan medence, mely a 33. emeleten található és üvegablakon át nézhetünk le a gyönyörű városra. A modern külső és a legújabb kezelések ötvöződnek a hagyományos spa szolgáltatásokkal. A hotelben kizárólag természetes anyagokkal dolgoznak, emellett jóga és pilátesz stúdió is található, természetesen elsőosztályú edzőkkel.

 

3. Lefay Resort  & Spa – Olaszország
Nagy örömünkre ha luxus külföldi wellnessre vágyunk nem feltétlen kell átutazzunk a világon. A gyönyörű Gárda tó partján helyezkedik el a hotel. A Lefay több szempontból is különleges: az ősi kínai gyógymódokat keverik a legújabb nyugati terápiákkal, így testileg-lelkileg megújulhatunk, ha náluk szállunk meg. Emellett mentálisan is felfrissülhetünk és még az alakunkra is figyelnek! A mediterrán konyha az alapja mindennek, de annak is csak a lightos változata.

 

4. Vana-Uttarakhand, India
A szálloda az erdő kellős közepén helyezkedik el, festői környezetben. Kertek és vízesések veszik körül. Környezetbarát szálloda, a nyugalomra vágyóknak ajánlják. A belső terek úgy vannak kialakítva, hogy nyugalmat árasszanak. Minimalista stílusú a hotel, a pasztell színek uralkodnak. Képzett tibeti terapeuták nyújtják a vendégeknek a jobbnál jobb kezeléseket, melyek garantáltan ellazítanak. Ha “magaddal vinnéd” a hangulatot különböző olajokat és krémeket vásárolhatsz, melyeket ott készítenek.

 

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!