A nők elleni diszkriminációra hívja fel a figyelmet a Dorko

Újabb remek kampánnyal rukkolt elő a Dorko

 Fontos, a nőkkel kapcsolatos tényekre hívja fel a figyelmet a Dorko a legújabb kampányában. A nők elleni diszkrimináció még mindig megdöbbentő.

Tudtad, hogy Magyarországon a nők azonos beosztásban átlagosan közel 20%-kal keresnek kevesebbet a férfiaknál? Hogy a média jelentősen kisebb arányban jelentet meg nőket fontosabb politikai és gazdasági hírekben? Hogy jelenleg negyedmillió nő él olyan párkapcsolatban, ahol partnere fizikailag vagy szexuálisan bántalmazza?

 

A Dorko március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon induló kampánya többek között ezekre a megdöbbentő tényekre hívja fel a figyelmet. A magyar márka kapszula kollekciója a „Nő Erő Jövő” szlogent kapta. A pólókon, baseball sapkákon és hátizsákokon olvasható felirat és a kezeket ábrázoló szimbólum a nőkkel szembeni elismerést, támogatást, valamint a pozitív jövőképet hivatott jelképezni.

A Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség segítségével elkészült videót itt nézheted meg. A Nő Erő Jövő kapszulakollekció darabjai már megvásárolhatók országszerte a Dorko üzleteiben és webáruházában. 

forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!