Az erős nők ismérvei

A férfiak általában erős és független nőre vágynak, egészen addig a percig míg nem akad dolguk eggyel és meg nem tanulják milyen is egy ilyen nő.

Imád dolgozni
Emberfeletti erővel bír, szinte sosem fárad el. Van hite, célja, kitartása, akarata, ami vezérli egész életében. Az erős nő azért dolgozik, hogy önálló legyen, szabad, el tudja tartani magát, férfi támogatás nélkül is minőségi életet tudjon élni, ne legyen  semmilyen módon kiszolgáltatva másoknak.

Elmondja, amit akar
Ami a szívén, az a száján. Neki nem számít hol vagy, mit csinálsz, számíthatsz rá, hogy ha mondanivalója van, hívni fog! Határozott, van tartása, ragaszkodik a saját igazához, elképzeléséhez. Készülj fel! Nem lesz egyszerű vele vitatkozni! Becsüld meg, mert tisztába van az értékeivel, tudja mennyit ér.

Non-stop pörgésben van
Remekül gazdálkodik a tennivalókkal! A logisztika mesterei, és hihetetlen teherbírású.  Elvégzi szó nélkül a háztartásbeli feladatokat, gyerekkel kapcsolatos teendőket, szinte kifáradhatatlan. Mindent megold egyedül.  Nem azért teszi, mert ki akar hagyni a mókuskerékből, hanem, mert neki egyszerűen az a természetes, hogy maga megoldja a dolgokat. Nehezen kér segítséget, mert az a gyengeségét mutatja. Problémamegoldó képessége egyedülálló!

Szüksége van rád
Sokkal nagyobb szüksége van rád, mint amennyire „látszik”. Az erős nő látszólag mindent bír egyedül, de ez még nem jelenti azt, hogy nem tud gyengéd lenni. Fontosnak tartja az elköteleződést. Ragaszkodó, még ha nem is mutatja feléd. Boldog lehetsz mellette, mert az ilyen társ ritka. Nagyon tud szeretni, nagyon odaadó, vigyázni kell rá, mert amilyen erős, olyan sérülékeny is. Mindemellett türelmes, találékony, jó anya, feleség és szerető.

Fontos neki a bizalom
Az erős nő tapasztalt, szívét már sokszor összetörték, rengeteg csalódáson túl van.  Ha egy ilyen nőnek elnyered a bizalmát, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy életen át veled fog tartani. Mindaddig nyitott lesz feléd, amíg nem okozol neki fájdalmat. Igényli, hogy bízzál benne, hisz az ad erőt neki a mindennapjaihoz, hogy tudja, van valaki, akire támaszkodhat.

Minden helyzetben tud humoros lenni
Egy ilyen nővel igazán jól érezheted magad. Nincs olyan helyzet, ami alól ne tudná kivágni magát egy-egy vicces megjegyzéssel. Mellette mindig mosolyogni fogsz, hisz amikor csak teheti poénkodik. Az erős nő nem szereti az unalmas „hétköznapi” férfit, mert mellette nem tud önmaga lenni.

Izgalmas, szenvedélyes az ágyban
Az ilyen nő vonzereje nem „csak” a szépségében rejlik, hanem a tudásában, kisugárzásában, magabiztosságában. Szeret csábítani, ehhez be is veti az eszközeit, imád szexi fehérneműben csábítani. Szenvedélyes az ágyban, sosem fogod tudni megunni. Mindig van a tarsolyában 1-2 új dolog, amitől még izgalmasabbak vele az együttlétek.

forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!