Bajban van Győzike az 50 milliós házával

A Gáspár család életéről szóló reality, a Győzike Show forgott abban a sárga házban, amelyet már évek óta képtelenek eladni.

A villa azóta is érintetlenül áll, mióta kiköltöztek belőle, a berendezést se vitték el, sőt az árból is sokat engedtek, még sincs komoly érdeklődő.

“Négy éve hirdetjük, de még kósza érdeklődő sem nagyon volt, nemhogy komoly vevőjelölt. Az igazság az, hogy már tízmillió forintot engedtünk, így a 49,9 milliós vételár messze a piaci ár alatt van, mégsem kel el. Sokat gondolkodtunk, mi legyen a teendő, de a helyzet az, hogy a szívünkbe zártuk azt a házat, az volt a munkahelyünk, az otthonunk, ott forgattuk a Győzike Show-t, életünk egyik legboldogabb és legtevékenyebb időszakát éltük meg. Nem szívesen adnám oda gombokért. Tudom, hogy folyamatosan romlik az állaga, nem lakik ott senki, nincs rendesen kifűtve, a szomszédok tojással dobálták a falait, van, aki odapiszkít a kapu elé… szóval rémes a helyzet”

– mondta a Borsnak Győzike.

Azt is hozzátette, a családdal már beszélgettek arról, hogy esetleg egy árvákat támogató egyesületnek adományozzák, amely minimális átalakítással megfelelő életkörülményeket tudna biztosítani a gyerekeknek. “Persze az sem mellékes, hogy akkor legalább az adómból leírhatnék némi pénzt.”

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!