Cseppet sem hétköznapi kollekciót mutatott be a Dorko

A Dorko az új évben is lehetőséget nyújt fiatal, feltörekvő művészek számára, hogy tehetségüket egy saját tervezésű kollekció formájában mutathassák be.

A legújabb Dorko Signature kollekció darabjain a képi ábrázoló, festő Faragó Daniella (DA NA) munkái köszönnek vissza. DA NA alkotói stílusára jellemzőek az élénk színek, formák, melyek hol egy kép főszereplőjeként, hol háttereként, hol pedig absztrakt expresszionista műként nyernek értelmet. Fontos számára, hogy mosolyt tudjon csalni az emberek arcára, ezért alkotásaiba gyakran próbál csempészni némi humort, hivalkodó, játékos elemeket használ, melyeket főként a mesebeli világ, a rajzfilmek inspirálnak.

 

“Ennél a grafikánál is megfigyelhetőek a rajzfilmekből merített elemeim, maga a mesebeli szarvas és a már ismert kiugró zászlós fegyver paradoxona, mely humorral egészíti ki a művet. Művészetem és a Dorkoval közösen készített kollekció célja, hogy a látottak kizökkentsék a nézőt a hétköznapi életből, hogy egy percre elfelejtse mindenki a gondokat és a nevetés, a színek, a formák, az adott tartalom feltöltse az embert.”

 

A DRK x DA NA Signature limitált darabjai Február 23-tól kerülnek ki a DRK üzletek polcaira. Keressétek a DRK üzletekben és a webáruházban: dorko.hu/signatures/drkxdana

 

 

Forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!