Csúcsgázsiért tér vissza Friderikusz a TV2 képernyőjére

A Bors úgy tudja, Hajdú Péternek egy nagyon magas ár ellenében sikerült visszacsábítania Friderikusz Sándort a Róna utcába.

Friderikusz Sándor tavaly nyáron nem épp barátsággal vált el a csatornától: írásban közölte, hogy nem vállalja tovább Az ének iskolája című műsor vezetését, mert több mindennel nem ért egyet, és ezt „nem különösebben méltányolták” a műsor szerkesztői. A legújabb hírek szerint azonban Hajdúnak sikerült megegyeznie a műsorvezetővel, aki az ATV-s műsorát is tovább folytatja.

A készítők egyelőre nagyon titkolóznak a műsorról, amiről a Borsnak azért annyit sikerült kiderítenie, hogy egy különleges körítéssel fű­sze­re­zett beszélgetős show lesz, ami hetente je­lent­ke­zik, és nemsokára képernyőre is kerül.

Tévés szakmai pletykák szerint egy ilyen műsor összerakása egy­mil­li­árd forint körül lehet. Állítólag csúcsgázsi jár az új műsorral, Friderikuszt általában egyébként is megfizetik, mert legalábbis eddig hozta nézettséget, arra pedig a TV2-nek nagy szüksége van – írta a lap.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!