Damu Roland nem kér a TV2-ből

Beszélgetős műsorba hívták volna a frissen szabadult színészt, aki azonban gondolkodás nélkül nemet mondott és a konkurens csatonának nyilatkozott.

Még 2010-ben, amikor kirobbant a botrány, a TV2 napi sorozatának vezetése úgy ítélte meg, hogy véget kell vetni a tarthatatlan állapotnak és egy közleménnyel tudatták a nagyvilággal, hogy elhatárolódnak az indulatkezelési problémákkal küzdő sztártól és a hivatalos eljárás megkezdése előtt Damunak már távoznia kellett a Jóban Rosszban stábjából.

A Bors megtudta, hogy az egy hete szabadlábon lévő színészt a többek kö­zt a TV2 is megkereste azzal, hogy mesél­jen a börtönéveiről, a szabadulásról és persze a jövőbeli terveiről.

A lapnak nyilatkozott Damu egyik rokona is, aki a megkeresésről elmondta: „Roli alig hitt a fülének, amikor a szabadulása napján a TV2-től kereste egy szerkesztő arról érdeklődve, hogy hogy van. Köpni-nyelni nem tudott először, attól meg pláne elment a hangja, amikor arra kérték, menjen be az egyik műsorba, és beszélgessen a terveiről. Szerencsére megőrizte a nyugalmát, és annyit mondott, hogy soha a büdös életben nem szeretne azon a csatornán képernyőre kerülni, amelyik ilyen szinten elhatárolódott tőle.”

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!