Eddig tart a jó szex a nők szerint

Egy új felmérésből kiderült, hány percig kellene, hogy tartson a szerelmeskedés a nők szerint átlagosan. Szerencsére a férfiakat sem hagyták ki…

Bár egy szeretkezés alkalmával optimális esetben egyik fél sem igazán pillant az órára, azt talán minden pár meg tudja saccolni, hogy mennyi időn keresztül gyűrik a lepedőt általában. Ha viszont arról van szó, hogy mennyi lenne szerintük az ideális hosszúság, a nők és a férfiak véleménye gyakran eltér. Tudd meg, hogy melyik fél szerint mi a megfelelő idő.

A legtöbben úgy gondolják, hogy a pasiknak rövidebb idő is elég, míg a nők inkább a hosszabb együttlétre szavaznának. Egy friss kutatás most a pontos számokra volt kíváncsi, és egy online felmérés segítségével sikerült is megállapítaniuk az átlagos elvárásokat.

Ilyen hosszú a jó szex a nők szerint

A Saucy Dates nevű oldal 3836 embert kérdezett meg arról, hogy szerintük meddig kellene tartania a szexnek, az előjátékot nem beleértve. De arról is kifaggatták a résztvevőket, hogy hány perces volt az utolsó együttlétük a párjukkal. Kiderült, hogy a nők a behatolástól számítva 25 perc 51 másodperces szeretkezésre vágynak, ami a felmérés készítőit is meglepte. A további vizsgálódások során arra is fény derült, hogy a valóság viszont ennél jóval kevesebb. Átlagban a 31 és 35 év közötti férfiak közelítik meg leginkább ezt, ők ugyanis az eredmények szerint majdnem 16 percig bírják az ágyban, a legrosszabbul pedig a 18 év körüli korosztály teljesített az elvárásokhoz képest: náluk az átlag 14 perc volt.

A férfiak és a kutatók véleménye

A férfiakat is megkérdezték ugyanerről, és teljesen más eredmény jött ki, mint amire számítottak. A pasik ugyanis majdnem ugyanolyan hosszú szerelmeskedésre vágynak, mint a nők, mert átlagosan 25 perc 43 másodpercet jelöltek meg a válaszaikban.

A kutatók szerint az eredmények még így is meglepően jók, mivel a behatolástól számított 14-16 perc nem számít olyan kevésnek, hiszen az előjáték még sokszor jócskán dob a szeretkezés hosszán. Viszont azt hangsúlyozták, hogy a pontos adatok csupán érdekességként funkcionálnak, mert valójában a jó szex esetében nem az a lényeg, hogy hány percen keresztül tart, hanem, hogy mindkét fél egyformán élvezze. És, mivel minden pár más egy kicsit, mindenkinél más az ideális hosszúság.

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!