Éden Ádámék kimaxolták a szerelmi drámát

Éden Ádám szerelme még egy napot sem töltött a hotelben, de már totál felforgatták a lakók életét. Még ki sem tudták pihenni Apolka távozását, egyből megkapták Éden Ádámot, majd barátnőjét, ketten pedig szétdrámázták az egész napot.

Mint egy kemény hegyi túra, olyan hullámzó a hangulata az új párosnak – akik a játék értelmében sosem alkothatnak ténylegesen egy párt, ezért Patrikkal és Adriennel álltak össze.

Melanie tajtékozva lépett be a hotel ajtaján, miután Berki Krisztián megmutatta neki, hogyan tekerték a csajok előző nap feneküket a pasijának. Szócsaták és kibékülések sora következett, közben Snezi valahogy mindig az új fiú közelében tűnt fel, lehet, hogy újabb partnert talált magának? Ádám és barátnője az esti bulin szakítottak is, de szerintük ezt nem kell komolyan venni. Egyébként ez az örök szerelem már kerek nyolc hónapja tart, több közös tetováláson vannak túl és egyforma ruhákat is gyakran hordanak.

Ha a kezdés ilyen erős volt, a kemény folytatásban is lehet bízni. Szerda este valaki vagy valakik kiesnek, a versenyzők ugyanis „váza ceremóniát” tartanak, ahol megnevezik, melyik párossal nem szeretnének a továbbiakban együtt élni.

A videóban Melanie hangos belépőjét nézheted vissza vágatlanul.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!