Éden Gyula végigfogdosta a lányok bugyijait

A hétfői adás főleg az új szereplő érkezésével telt, kapott egy küldetést is, amit nagyon különös módon akart teljesíteni.

Az egyetlen izgalom a hétfői adásban Gyula megérkezése volt, ami sikeresen összekovácsolta a társaságot. Az új játékos kapott egy küldetést, miszerint valakinél van egy kék pillangó, ezt kell megtalálnia három nap alatt. Gyula azonnal belevetette magát a keresésbe, ettől kissé furán is viselkedett, a többiek pedig elkezdtek gyanakodni, szervezkedni és ők is felfedező körutakat tettek, hogy kiderítsék, vajon mit kereshet Gyula.

A furcsa fiú viselkedése egy csapattá kovácsolta a régi lakókat, kommandó osztagot alapítottak, és Peti vezetésével kutakodtak minden lehetséges alkalommal. A 29 éves esküvői videós közben szintén tapogatózott, ahol tudott, még a lányok bugyijait is átvizsgálta, nem kis meglepődést okozva ezzel a többieknek.

Peti eddig is jeleskedett a vezetői pozícióban, ettől viszont a vesztét is érzi, hiszen ha valakinek védettsége van, könnyen a legerősebb játékost küldheti haza.

Volt megint esti buli, ahol Ádám egy szál semmiben táncolt, de a java még csak most következik: kedd este visszatér egy régi lakó, Beus és Ádám veszekedése pedig tettlegességig fajul. Erről itt egy kis előzetes.

 

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!