Éden Hotel: Aktmodell Barbara lelkét megölte a múltja

Kezd kétpólusúvá válni a játék, Barbara beugrott a mélyvízbe és elkezdett szervezkedni annak érdekében, hogy Bence mellett kössön ki. A pénteki párválasztón csak az Adri-Patrik páros a biztos, a többi megleptés lesz, ugyanis már nem csak Peti és Loki mozgatja a szálakat a háttérben.

A Pandora ceremónián megpróbálták kiszedni Lokiból, hogy is áll Mariannával a kapcsolatuk. Persze érdemi válasz nem érkezett, de kicsit elgonolkodtatta Lokit, hogy lehet nem szabadna engednie az érzelmeinek. Peti is próbálja erre terelgetni szövetségesét, hiszen ő tervezi Mariannával folytatni, plusz a lila köd miatt Loki kevésbé jó taktikus.

Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy az egyik oldalon továbbra is Peti dominál, viszont aktmodell Barbara és Bence is elkezdtek külön-külön játszani és lepaktálni egy-egy játkostársukkal. Barbara terve, hogy Bence legyen a párja és Nóri távozzon, tehát Tinát Gyula mellé állítaná. Bence látszólag úgy tesz, mintha számára is működőképes lenne ez a felállás, de Tinával közben arról egyezkedtek, hogy ők kerüljenek össze. Tehát Bence megfogadta Snezi utolsó tanácsát.

Loki és Peti hosszan elemezték, hogy vajon Tina vagy Barbara lenne-e jó a jövőben, ha bent maradna és végül arra jutottak, hogy bár Barbara nagyon fiatal, lelkét mégis kiölte a múltja, így neki kell menni.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!