Éden Hotel: elkezdődött a Snezi elleni hadjárat

Valljuk be, sok izgalom nem történt a hétfői adásban. Beköltözött a két új lány, a többiek egész nap őket faggatták, majd a nap végén jött a meglepetés.

Reggel értesítették a lakókat, hogy ketten érkeznek és teljes titoktartás mellett ki kell őket ismerniük, hogy a végén egyikőjük megkapja az aranyszalagot.

Elsőként pornós Barbi lépett be az ajtón, azonnal le is ültették és kezdődött kihallgatás, ami igazából annyi volt, hogy Barbinak be kellett mutatkoznia és kitalálnia mindenkiről, hogy hány éves és mi a  foglalkozása. A lány bemutatkozó kisfilmjében okosnak és taktikusnak tartotta magát, megbízni senkiben sem fog, hiába hiszik azt a többiek, hogy sikerült átjárni az eszén, ő mindig gyanakodni fog.

Taktikai megbeszélés az eanyszalag sorsáról

Taktikai megbeszélés az eanyszalag sorsáról

Másik beköltözőnk Valentina, csak Tina. Ugyanazt a kört végigjátszották vele is – semmi érdekesség. A nap többi részében emberek beszélgettek különböző helyeken. Gyula egyből rárepült Tinára, ez Nórit totál kiakasztotta. Snezi mint mindig sokat dumált az új csajokkal, hogy kiismerje őket és elmondja, hogy ő itt a tuti ember és hogy megbízhatnak benne (főleg Barbarával kokettált). Ám Snezi azt nem tudta, hogy (szőke) Barbi és Nóri már korábban kiteregették a lapokat a lány előtt Sneziről. Bence próbálta finoman közölni a lánnyal, hogy mindenki ki akarja tenni a hotelből, de Snezi egyáltalán nem akarta megérteni az intelem lényegét.

De jött a pofon. Barbara megkapta az aranyszalagot és vele egy titkos küldetést, miszerint tegye a szalagot annak a lánynak a kilincsére, akit kitenne. Barbi kommandózott egy sort az éj leple alatt és Snezit tisztelte meg. Itt még nincs vége, ugyanis ki kell majd választania egy másik lányt, akivel párbajozni fog a bennmaradásért.

Patrik becsömörlött Adritól, mostanában nem érzi magát jól a lánnyal, és azon gondolkodik, hogy mással folytatná.

A hotel falin kívül is történnek az események: az álompár, Melanie és Ádám szakítottak.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!