Éden Hotel: Marianna betoppant, Beus repülhet

Meglepett arcok, sírás, feltörő érzelmek – Marianna visszatérése a hotelba annyira megbolygatta a viszonyokat, hogy lassan térkép kell az eligazodáshoz.

Mikor Mariannát hirtelen hallálal hazaküldte Beus, kapott egy második lehetőséget Berki Krisztiántól. Választhatott, hogy Bence kap két hét védettséget vagy egy adott pillanatban visszatér a játékba. Persze a második lehetőség mellett döntött.

Reggel a lány ébresztette a lakókat, és nem meglepő módon Snezi és Bence nem örült önfeledten a váratlan vendégnek. Peti viszont annál jobban odavolt az örömtől, ugyanis már nagyon lecserélné Barbit és Mariannával egyébként is volt egy titkos egyezségük, hogy ha úgy adódik összeállnak. Be is indult a szervezkedés: egyik oldalon Bence őrlődik, mert Snezivel maradna (hiszen egyre közelebb kerülnek egymáshoz), a másik oldalon Loki és Marianna szövetkezik, hogy Snezit tudják minél hamarabb a hotel ajtaján kívül.

Akik örültek Marianna visszatérésének: Adri, Peti, Loki, Patrik, Barbi, Gyula

Akik nem örültek: Bence, Snezi, Beus, Nóri

A régi-új játékos is kapott Berkitől egy fél pillangót, sikeresen egymásra is találtak Gyulával, akinek így nem kell tovább bugyik közt kotorásznia. Az egyelőre titok, mi az a „fontos dolog”, amiben dönthetnek.

És akkor az esti mulatós bulin megtörtént, amire senki sem számított. Ment a bulika, már mindenki kellő alkoholt elfogyasztott és egyszercsak Ádám odalépett Beushoz azzal a mondattal, hogy „Idefigyeljél drágaságom, tudom ám, ki a stricid!” A szavakat tett követte, Beus odacsapott a fiúnak, de idulataik ekkor sem csillapodtak, tovább hergelték magukat és elcsattant még egy-két ütés.

Szerda este Berki tájékoztatja a lakókat a súlyos szabályszegésről és annak következményeiről.

 

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!