Éden Hotel: Nóri alaposan átverte Ádámot és hazaküldte

Nóri választott Gyula és Ádám közt, és bár napokig hitegette a rappert, hogy bízhat benne, mégis őt küldte haza.

Gyula egyre furcsább. Múltkor magában sorolta a neveket csak úgy gyakorlás képpen a sajátjval együtt, utána borotvahabbal befújta az egész fürdőszabai tükröt, de a beszédstílusán is lenne mit javítani. Ebédnél például azt üvöltötte a felszolgálónak, hogy „hé, figyelj, miért nem figyelsz?” Ezt azzal magyarázta, hogy kíváncsi ért-e magyarul.

Az esti ceremónia előtt is egész nap matekoztak, hogy hogy legyen a forgatókönyv, Loki még mindig Bencétől szabadulna, Peti viszont nem. A párválasztón aztán az alábbi felállás alakult ki: Patrik Adri mögé állt, Bence Barbit választotta, Loki és Marianna újra egy pár, Peti Snezi vállát érintette meg. Tehát Nórin múlt az este. Mivel az elmúlt két napban folyamatosan közeltek Ádámmal egymás felé, sőt a lány biztosította őt választásáról, joggal feltételezte Ádám, hogy jó helyen van. Nóri azonban másképp gondolta, mint fogalmazott: a csapat akaratával szemben ő most önző lesz és saját érdekeit nézi, vagyis Gyulával bútorozik össze.

A különc pár összeállt – Gyula tényleg annyira különösen viselkedik, hogy az már saját magának is szemet szúrt – Nóri kicsit tart tőle, hogy majd őt is a párja szerint ítélik meg, pedig ha tudná, hogy vélekednek róla valójában, akkor nem aggódna emiatt.

Loki örül Mariannának, kicsit kezd belezúgni. Peti figyelmezette Bencét, hogy kevesebb Snezivel és több játékkal kikerülhet a célkereszből.

A játék feléhez értünk, tehát még legalább ugyanennyi szarkavarás várható, ha nem több. Hétfőn két csábító lány érkezik, egyikük egy rejtélyes aranyaszalag tulajdonosa lesz majd.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!