Snezi Mariannával szemben alulmaradt a szimpátia párbajon

6-3 arányban bukta el Snezi a szerdai párbajt, így ő távozott az Éden Hotelből. Közben Loki egyre szerelmesebb.

Elérkezett a kiválasztás és Snezi azzal indokolta választását, hogy senki sem próbálta őt győzködni arról, hogy kit hívjon ki magával párbajra. Pedig Marianna volt az egyetlen, aki próbálta Barbi felé terelni, sőt ígéretet is kapott, hogy ő biztonságban marad. Hát nem így lett, tehát Bence régi és új párba vívta meg az esti csatát.

A két lány eléggé összekapott, a nap több részében, szinte nem is beszéltek egymással, felváltva ment a sírás és a vitatkozás.

Este egy roppant egyszerű módszerrel döntötték el, hogy kinek kell utaznia. A játékosok egyenként indokoltak, majd beálltak a mögé a lány mögé, akit játékban tartanának. Snezi mellé Bence, Tina és Patrik sorakozott fel, míg vele szemben Loki, Barbi, Nóri, Andienn és Péter állt. Barabara nem választhatott, ő lesz mostantól Peti párja, Gyula szavazatára pedig már nem volt szükség, de ő is Marianna mögé állt volna.

Bence megtört, legjobban Petire és Adriennre volt dühös.

Lokit közben megtámadta a lila köd és ez most már egyre feltűnőbb a többiek számára is, úgyhogy a csütörtöki Pandorán a Marianna felé táplált érzelmei kerülnek a főszerepbe.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!