Ennyit ér pénzben Gigi és Bella Hadid, illetve a családjuk -hihetetlen összeg!

Bella és Gigi Hadid napjaink egyik legismertebb és legkeresettebb modelljei. Eddig senki nem tudta mennyit ér a Hadid család hírneve…most kiderült!

Bella Hadid 21 évesen az egyik legsikeresebb modell a világon, elképesztő eredményeket ért el a szakmájában. Testvére Gigi Hadid szintén a népszerűségi lista élén van. A következő mondatot senki ne értse félre, hiszen nem mérhető pénzben egy ember értéke. De mégis mennyit ér Bella és Gigi Hadid, illetve a családjuk ha az anyagiakat nézzük?

Hogyan keres pénzt Bella és Gigi?
Ez nagyon egyszerű, mint már leírtuk. A világ egyik legelismertebb szupermodelljei, a Victoria’s Secret showk sztárjai. Emellett például Bellának pedig számos nagy márkával van megállapodása, többek között a Diorral, a Magnummal és a Tagheuer-el.

Mennyit keres a többi modell?
A Forbes arról számolt be, hogy a kisebb Hadid lány a 9. legjobban kereső szupermodell a maga 6 millió dolláros keresetével, hiszen ő még csak 2017-ben érdemelte ki a szupermodell címet. Az első Bella legjobb barátnője Kendall Jenner 22 millióval, a második Gisele Bündchen 17,5 millióval. Bella testvére Gigi ötödik lett 9,5 millió dollárral. Azt azonban még érdemes megemlíteni, hogy a Hadid család összesen kb. 158 millió dollárt ér.

És akkor most számoljunk egy kicsit: Gigi Hadid teljes nettó értéke 13,5 millió dollár, Bella és édesanyjuk Yolanda Hadid értéke 45 millió dollár, édesapjuk Mohamed Hadid üzletember pedig 100 milliór dollárt ér. Így ha a csajoknál befuccsol a modell karrier akkor sem kell szomorkodniuk, bőven lesz miből kaját vegyenek.

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!