Esetek mikor a hancúrozás a sürgősségire küldte a résztvevőket

Szexbalesetek mindenkivel megtörténhetnek. Nem kell hozzá extrém helyszín és bizarr eszköz csupán egy rosszul sikerült hancúrozás.

Ha a bevállalósabbak közé tartozol, hatványozódhat a szexbalesetek kockázata, de ki az aki szeret unalmasan élni? Igen, van rá esély, hogy egy hancúrozás után a sürgősségin kötsz ki viszont legalább tuti örök emlék marad az a bizonyos sztori. Lássunk néhány tanulságos példát!

1. “Azok közé tartozom, akiknek már többször is akadt kellemetlen kalandja  szex közben, és bár említhetném a húszéves koromban eltört férfiasságomat is, számomra – bár az volt a legfájdalmasabb – nem az bizonyult a legveszélyesebbnek, hanem az, amikor egy este a jelenlegi párommal a konyhában estünk egymásnak. A konyhapult alatt egy fiókos elem van, amelyekből a fiókok, hogy könnyedén csússzanak, kis görgőkön mozognak. Sikerült valahogy úgy és ott hanyatt döntenem a páromat, hogy épp a fiókok felett szeretkeztünk, és egy heves lökés hatására a legfelső fiók kinyílt, majd a következő mozdulatnál becsapódott – magába zárva legfőbb ékszereimet. Annyira fájt, hogy üvöltve hanyatt vágtam magam, szinte kitépve a fiókból azokat, aztán csak ültem a földön, két kézzel dajkáltam magam és csorogtak a könnyeim. A párom meg csak nézett, hogy mi van.”

2. “Mindig is imádtam, ha a párom különleges dolgokkal kényeztet. Egy alkalommal rúd alakú jégkrémmel kényeztetett, azt húzogatta ki-be a hüvelyemben. Fantasztikus érzés, ahogy a hideg és a meleg váltakozik. Minden szuper volt, de néhány óra múlva iszonyatosan viszketni és fájni kezdett a hüvelyem, alig bírtam ki. Elrohantunk az ügyeletre, ahol pirulva elmeséltük az előzményeket. A diagnózis így nézett ki: fagyási sérülések.”

3. Ez nem is igazán szexbaleset, de azért elég szórakoztató. Egy brit nő azzal került ambulanciára, hogy edzés közben olyan szerencsétlenül esett le a vibrációs trénerről, hogy becsípődött nála egy ideg, ami állandó szexuális izgalom szindrómát okozott. Azóta a vágy bármikor rátörhet, és nem ritkák a spontán orgazmusok sem, ami azért valljuk be, elég kínos szitukat eredményezhet nyilvános helyen.

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!