Eva Longoria először beszélt őszintén terhességéről

Általában nagyon vigyáz a magánéletére, azonban a színésznő most őszintén nyilatkozott a terhességéről. Meglepő dolgokat mondott.

Eva óriási pocakját már megvillantotta egy párszor, és annyit a hatalmas titkolózások közepette is elárult, hogy májusra várja a kisfiát. Ő és a szerelme, José Antonio Bastón majd kicsattannak a boldogságtól, ez nem kérdés, most pedig egy-két izgis infót is elejtett a sztár a mindennapjairól. A People magazinnak nyilatkozott nemrég, és bevallotta, hogy nagyon ideges, izgul, ugyanakkor izgatottságot is érez is a terhességet illetően! „Minden nagyon kényelmetlen. Nem csak a hasad, minden egyre nagyobb és nagyobb lesz rajtad! Sosem láttam még ilyen vastagnak a lábaimat. És a melleim?! Mindenen túltesznek. Nehéz dolog ez az egész” – tette hozzá. Érthető ez a rengeteg érzelem, hiszen mégiscsak az első gólyát várja a sztárkismama, nem igaz? Egyébként a családja is készen áll mindent eldobni, hogy Eva mellett legyenek, ha itt az idő. „Nem lesznek a szülőszobában, de mindenképen jön a családom!” – mesélte lelkendezve a magazinnak.

A sztár, aki hétfőn csillagot is kapott Hollywoodban, találkozott a régi kolléganőjével, Felicity Huffmannal is, akivel a Született feleségekben játszottak együtt. Felicity annyira szép beszéddel tisztelgett a kismama előtt, hogy Eva könnyekben tört ki. „Eva nem azért különleges, mert menő barátai vannak vagy ottalvós bulikat tart Victoria Beckham házában, ahol hajnali 3-kor a csillárról lóg. Na és nem is azért menő, mert több mint 40 millió dollárt adományozott eddig különböző szervezeteknek. Nem azért, mert színésznő, rendező, producer…hanem, mert kedves, és reménnyel teli!” – mondta Felicity. Igazi álomnő lehet Eva, hiszen nem csak gyönyörű, de ezek szerint egy angyal is! Alig várjuk, hogy a kezébe vehesse a kisbabáját!

Forrás: RCNnews

Fotó: Etonline

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!