Ezzel védd a kutyusodat a kullancsok ellen!

Igazi kutyások álma időjárásunk van. A rossz hír, hogy nem csupán a tavasz tombol, de a kullancsok is újult erővel támadnak.

A kutyák, macskák folyamatosan ki vannak téve a szezon fenyegetéseinek, a vérszívók által terjesztett betegségeknek. Az ellenük való védekezés pedig minden alkalommal ugyanazokat a dilemmákat szüli: nyakörv, kullancsriasztó cseppek, spray, vagy talán a tabletta…? Létezik egy jobb megoldás!

A mi tippünk – QUILL

A felsorolt szerek – amellett, hogy drágák – hatásukon túl nyilvánvaló hátrányokkal is rendelkeznek. A vegyszeres megoldásokhoz könnyedén hozzászokhatnak a paraziták, és még az állatok közvetlen környezetére is veszélyt jelentenek. Gazdiként a mi felelősségünk azt a védekezési formát választani, amely nem csupán teljeskörben hatásos, pénztárcabarát, de GYÓGYSZERMENTES is.

A kullancsok általában magas fűszálakon várják melegvérű áldozataikat. Felemelt első lábbal – amely egyúttal szaglószervükként is funkcionál – pásztázzák a körülöttük lévő élőlényeket. A kilélegzett széndioxid, ammónia, a lehelet illatát figyelik, de ha ezeket a szagokat blokkoljuk, nyert ügyünk van. A terápiás minőségű olajok bizonyítottan működnek a védekezésben, mivel az élősködőket riasztják az intenzív illatok – pontosan ezt teszi a QUILL!

Hogyan működik a dolog?

A Geránium (rózsamuskátli) illóolaja a legmegfelelőbb erre a célra, ugyanis a kullancsok alapból kellemetlennek találják a könnyű citromos – rózsás, gyógynövényes illatot. Egy kísérlet során a vérszívók (melyben egy geránium olajjal átitatott papíron keresztül tudták csak megközelíteni kiszemelt áldozatukat) 90%-ban megfutamodtak, tehát a QUILL geránium vegyülete nemcsak kiállja a próbát a hagyományos szerekkel szemben, hanem komoly előnyben is van.

A QUILL összetevői között megtalálható a levendula, a citromfű és a borsmenta olaj, amely fertőtleníti a bőrt, és a kullancsok mellett a (!!) szúnyogokat is távol tartja. A LEGÚJABB gyógyszermentes kullancsriasztó mindezt koncentráltan tartalmazza, így védi észrevétlenül a négylábú kedvenceket.

Ps.: külön imádtuk az illatát, a vesződség nélküli kezelhetőségét. Mindent visz, hogy használata után is fürdethető a kutya, ugyanis a napi adagolás mindezt lehetővé teszi!

Hol tudsz hozzájutni?

Itt tudjátok a QUILL TERMÉSZETES KULLANCSRIASZTÓT kényelmesen megrendelni!

Quebeck, mert #Szenvedélyünkakutya!

Forrás: RCNnews

 

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!