Focistafeleség, aki önálló egzisztenciával rendelkezik-interjú Bolla Viktóriával

Bolla Viktória blogger, egy kollekció megálmodója és megvalósítója, édesanya és feleség egyben. Olvassátok szeretettel a vele készült interjúnkat.

Mikor elindítottad a blogodat, hobbiként tekintettél rá vagy a kezdetektől fogva úgy érezted, hogy ez lesz a siker kulcsa és ezzel szeretnél foglalkozni?
Valójában nagyon reménykedtem benne, hogy a blogból valami jó dolog fejlődik ki, de arról valójában álmodni se mertem, hogy ennyire sikeres lesz. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy egy olyan dologgal foglalkozhatok, amit ennyire imádok és ami másoknak inspirációt ad.

Kislánykorodban is az írásról, népszerűségről álmodoztál már vagy voltak más terveid is?
Kislánykoromban színésznő szerettem volna egy ideig lenni, de amikor egy castingra el is vittek a szüleim, teljesen elnémultam a félelemtől… Úgyhogy letettem róla és sokáig fogalmam se volt arról, mihez szeretnék kezdeni magammal. Nekem nem volt határozott elképzelésem arról, hogy mi szeretnék lenni még az egyetem választásakor sem. Tetszett az ötlet, hogy egy magazinnál dolgozzak, azonban tudtam, hogy arra az esélyem viszonylag kicsi, hogy sikerül is. Végül a bloggerkedést amolyan portfólió építésként kezdtem el, hogy ha egyszer odakerülök, hogy valamelyik magazinnál lehetőséget kapok, legyen mit felmutatnom.

Sokan úgy gondolják, hogy az ismertség megváltoztatja az embereket (nem feltétlenül rossz irányba). Rád hogyan hatott az, hogy egyre többen kezdtek követni a közösségi oldalakon és ismerik a neved?
Hát erről lehet nem is engem kellene megkérdezni, hanem Dávidot 😀 De viccet félretéve, én valójában nem tartom ezt egy kézzelfogható ismertségnek, hiszen ez nagyjából olyan, mint Monopolyban gazdagnak lenni. Ettől szerintem nagyon nem szabad elszállni… Egy dologban változtam meg talán, az pedig az, hogy sokkal határozottabb véleményem van dolgokról. Pontosan tudom, hogy mi az, amihez szívesen adom a nevem, és mi az, amivel nem akarom, hogy összekapcsoljanak engem.

A te esetedben fokozottan igaz az ismertség, hiszen a férjedet is ismeri az egész ország. Okozott közöttetek konfliktust ez?
Haha… Valójában mi ebből nem sokat érzékelünk. Egyszer-kétszer jönnek oda hozzánk, vagy kapunk üzenetet, hogy láttak minket valahol az utcán, de semmi kellemetlen helyzetet nem szült még ez. Sőt, nagyon kedvesen szoktak odajönni hozzánk!

 

Az interjú folytatásához kattints ide!

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!