Gergőnek kellett elhagynia az Éden Hotelt

A szerdai váza ceremónián az Éden Hotel játékosainak arról kellett dönteniük, melyik párral nem szeretnének tovább együtt élni.

Délelőtt még ment a matek, hogyan tehetnék ki Snezit, de a terv estére felborult. A ceremónián először mindenkinek egyenként meg kellett indokolnia, hogy melyik pártól szabadulna meg, majd az előttük lévő üvegbe egy kék golyó bedobásával jelezték ezt. Gergő és Nóri párosa gyűjtötte be a legtöbb golyót, de a kör itt nem ért véget.

Még egyszer szavaztak – már piros golyóval – és a két játékos közül kellett választani. Loki volt a legnagyobb nyomás alatt, neki az egyik bizalmasa és Nóri közt kellett dönteni, akinek megígérte, hogy amíg tudja, bent tartja a játékban, végül a lánynál pottyant a piros golyó. A bizalmi szavazást Bence döntötte, így Gergő azonnal távozott a hotelből.

Nóri kiborult, állítása szerint azért, mert haragszik magára eddigi játéka miatt. Este már azon ment az agyalás, hogyan tegyék ki Melanie-t, amire csak akkor van esély, ha Nóri beáll Ádám mögé, Adri pedig visszatér Patrikhoz. A cselt egyszerre két helyszínen is fejtegették, mint kiderült Adri egyáltalán nem örül a párcserének, azonban Patrikban sem bízik már annyira. Közben Loki Nórit fűzte, hogy számára Ádám az egyetlen lehetőség, mert ugye ő soha nem alkothat egy párt szerelmével.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!