Gyermek tervezők a csúcson

Új divattervezők mindig lesznek. A siker a különlegességben rejlik. A következő hölgy “gyermek tervezőkkel” dolgozik és tökéletesen megtestesíti az egyediséget.

A feltörekvő dizájnereknek nehéz dolguk van a folyamatosan frissülő piacon sikeresnek lenni. Az ismertségnek egy kulcsa van: az egyediség. Jaimee Newberry egy egyszerű, hétköznapi ötletből épített fel egy márkát. Két gyermek inspirálta kreációit, méghozzá a kislányai. A lányok által megtervezett rajzokból ruhát varrt. Eleinte csak a móka kedvéért, később pedig többé vált számára ez az egész, mint csupán egy hobbi.

Azóta egyre többen ismerik Jaimee-t és ruháit. Először a közelükben élő csemeték szülei kérték a nőt, hogy nekik is készítsen hasonlókat. A kezdeti sikereken felbuzdulva nyitott egy kis üzletet, ahol ezeket a ruhákat árulja. A cég neve Picture This, és gyermekek rajzait varrja rá a textíliákra, így készítve belőle lenge nyári ruhát vagy színes trikót. A vállakozást tovább kívánja bővíteni, egyéb termékekkel is.

Aki ilyet szeretne magának első lépésként le kell töltse az internetről az áhított formájú ruhát, majd rárajzolni és végül elküldeni a cégnek. Ők ezután hamar elkészítik az egyedi terméket és már lehet is benne bandázni az oviban. Zseniális!

 

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!