Hihetetlen, hogy mit tett Pink az egyik rajongójával!

Egy 12 éves kislány álma vált valóra Pink koncertjén. Az énekesnő csinál néha különleges dolgokat, azonban ilyet még egyik rajongójával sem tett!

Hosszú évek óta színpadon van Alecia Beth Moore, akit csak Pink néven emleget a világ. Ez idő alatt számtalan furcsa esemény, őrült rajongó és érdekes történet keresztezte útját, de ami legutóbb történt, arra korábban soha nem akadt még példa.

Most teljesítette egy kislány álmát

A 12 éves Victoria Anthony régóta ábrándozott arról a napról, amikor végre találkozhat kedvencével. A lány a közösségi médián keresztül üzente meg az énekesnőnek a vágyát: énekelni szeretne neki a májusi, vancouveri koncertjén.

Victoria Anthony Music (@victoriaanthonymusic) által megosztott bejegyzés,

Victoria kampánya sikeres volt: a világsztárhoz elért a bejegyzés. A kislány a színpadra nem ment fel, de a mikrofont megkapta az énekesnőtől. Olyat énekelt, hogy még Pinknek is tátva maradt a szája.

Victoria hangja nemcsak a sztárt nyűgözte le: a koncerten készült felvétel azóta is futótűzként terjed az interneten. Nem csoda, hiszen a kislány elképesztően tehetséges. Az ifjú tehetség később közösségi oldalán is megmutatta a felvételt. A videó mellett az érzéseit is megosztotta követőivel: még mindig nem hiszi el, ami vele történt.

Victoria Anthony Music (@victoriaanthonymusic) által megosztott bejegyzés,

Forrás: RCNnews 

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!