Így élnek Palikék Mallorcán

Palik László és családja már semmit nem osztanak meg magánéletükről, így az is hosszú időbe telt, mire kiderült, hogy hova is költöztek valójában.

Noha az első hírek arról szóltak, hogy Argentínát választották, mostanra biztossá vált, hogy Mallorcán kezdtek új életet.

paliklaszlo

“Egy helyen sportolnak a gyerekeink, így sűrűn találkozom velük. Teljesen hétköznapi család benyomását keltik, mindig közvetlenek. Ha csak teheti, Laci és Anikó együtt viszi a srácokat óvodába, iskolába. Egymás között mindig magyarul beszélnek, de a fiúk spanyolul és angolul is folyékonyan tudnak, ahogy Anikót is hallottam már mindkét nyelven társalogni. A gyerekek egyébként fociznak és karatéznak, a szülőknek pedig olyannyira nincsenek sztárallűrjeik, hogy a családfő például rendre beszáll futballozni a többi apukával egyetemben az edzések végén. A tengerhez közeli apartmanban laknak, Anikó szinte mindennap legalább egy órát kocog a parton. Biztos vagyok benne, hogy Laci is sportol, mert egyáltalán nem engedte el magát, sőt”

mesélte a Blikknek E. Edina, az egyik ismerősük.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!