Így közöljétek viccesen és kreatívan, hogy babát vártok

Nem tudjátok a pároddal, hogy hogyan közöljétek a családdal és a barátokkal, hogy babát vártok? Megmutatjuk a legviccesebb és legegyedibb módszereket!

A gyermekáldás az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Van ahova tervezetten érkezik a csöppség, van ahova csak úgy becsúszik de mindenképp egy fontos eseményről van szó. De hogyan is közöljétek a nagyvilággal?

A kisbaba érkezésének a bejelentése sosem egyszerű dolog. Akkor sem ha a csöppséget régóta várják az adott helyen. Van aki csak hazamegy és közli élete párjával, hogy érkezik egy harmadik személy az életükbe, van aki csak átnyújtja a terhességi tesztet és van egy harmadik kategória: aki egyedi módon közli. Most mutatunk nektek 10 párt, akik igencsak sajátos módon tudatták az ismerőseikkel és a családtagjaikkal, hogy örülhetnek, hiszen érkezik egy kis lurkó. Ha családbővítést terveztek, különösen érdemes ihletet meríteni a következő felvételekből. Persze, azoknak is ajánljuk őket, akik egyszerűen szeretik a cuki képeket! Lássuk a legjobbakat! 

Forrás: RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!