Így néz ki a testépítő nő 20 év szteroid használat után

Ebben a cikkben bemutatunk egy volt testépítő hölgyet, akinek külsejét teljesen tönkretették a szteroidok. A hölgy kinézete teljesen sokkoló.

Denise Rutkowski nagyon sikeres testépítő volt hosszú éveken keresztül, azonban 20 évnyi szteroid használat után teljesen átalakult a külseje. Denise 1983-ban 2. helyezést ért el a Mrs. Olympia versenyen majd 1994-ben visszavonult és jelentkezett a Calvary Cathedral International Bible főiskolára. Két évvel később beutazta az egész államot, hogy terjessze vallási nézeteit.

2001-ben úgy döntött, hogy ismét visszatér szenvedélyéhez a testépítéshez és szép lassan elkezdte visszanyerni régi formáját. Annak ellenére, hogy Rutkowski tagadott minden pletykát senki nem hitt neki azzal kapcsolatban, hogy nem használ szteroidokat. 2001 végére ismét nagy lépésre szánta el magát, hiszen már semmi nem volt olyan, mint régen ezért ismét visszavonult. Ekkor megjelent egy kép, amire senki sem számított – sokkoló volt a változás az egykori énjéhez képest.

Ez egyébként egy rendőrségi fotó, amit a letartóztatásakor készítettek róla, az elkövetett bűncselekmény azonban még mindig ismeretlen. A kinézete megerősítette a pletykákat a szteroid használattal kapcsolatban, így már fölösleges volt tagadni, hiszen egyértelművé vált.

A nők esetében a szteroidok használata semmivel sem veszélytelenebb, mint a férfiaknál. A legtöbb esetben fennáll a veszélye annak, hogy a hormonháztartás olyan mértékű változáson esik át, melynek eredményeként a hölgyeken elkezdenek megjelenni férfias jegyek, mint például az arcszőrzet növekedése.

What Denise Rutkowski Looks Like After Steroids

She Took Huge Doses Of Steroids In The 90s, Here’s What She Looks Like NowFollow > http://instagram.com/hygovideo

Posted by HYGO on Monday, 6 November 2017

Forrás: RCNnew

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!