Így néz ki egy 41 dolláros neten rendelt menyasszonyi ruha

A neten rendelt termékekben nagyon nehéz megbízni, hiszen számos esetet láttunk már, hogy valaki nagyon mellényúlt egy-egy rendelés során.

Egy ideje már kevés bizalommal állnak az emberek a neten rendelt termékekhez. Az online áruházakból megrendelt árucikkek sokszor nagyon silány minőségűek, nem olyanok, mint a képen vagy éppen meg sem érkeznek a megrendelőhöz.

Létezik egy oldal, ahonnan bármit megrendelhetsz és az általában meg is érkezik, csak nem mindig úgy, ahogy te elképzelted. Ez az oldal a Wish. Egy fiatal hölgy most az esküvői ruháját rendelte meg innen! A ruhaköltemény mindössze 41 dollárba került neki. Aliza Gulab azt mondja el a videóban, hogy a menyasszonyi ruhák nagyon drágák, de bárki tud vásárolni 100 dollár alatt is.

A videóban láthatjátok a vásárlás folyamatát. Aliza végül két ruhát választott. Az egyik eredeti ára 847 dollár, ám ehelyett 41 dollárért (kb 11 ezer ft) vásárolta meg a fehér ruhát. Az első ruha, amit felpróbált kicsi volt rá. A második már jobban illett testére, azonban még mindig nem volt az igazi…

De beszéljen helyettünk inkább a videó!

 

A videóért kattints az RCNnews oldalára!

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!