Így nézett ki Kim Kardashian a plasztikák előtt

Kim Karadshian sosem tartozott a csúnyácskák közé, mégis kés alá feküdt néhányszor – ezt pedig nyíltan vállalja is. Emlékszünk-e még arra, hogy nézett ki a beavatkozások előtt?

A valóságshow-sztárt az elmúlt évek egyik legnagyobb szexidoljaként tartják számon, holott a szépsége korántsem a genetikai lottó ajándéka: plasztikai műtétek sorozatának köszönheti az irigyelt idomait.

Kim elsőként Paris Hilton – The Simple Life című sorozatában tűnt fel az örökösnő asszisztenseként. A nevét a kiszivárgott szexvideója után ismerte meg a világ, hiszen mindenki kíváncsi volt Paris csinos barátnőjének ágybeli képességeire. Ezután indult el a Keeping Up With The Kardashians sorozat, mely már az egész családra fókuszált: így lettek híresek és gazdagok a K-betűs nővérek, és a Jenner-lányok.

Kim a tévészereplései korai szakaszában még korántsem úgy nézett ki, mint manapság – csak a Kardashian-reality sikerekor kezdett bele a plasztikáztatásba. Nézd meg, hogy nézett ki, mielőtt belevetette magát a szépészeti műtétekbe!

Itt látható a – majdnem teljes Kardashian-Jenner família. Kim a jobb szélső.

Itt Kim Nicole Richie-vel pózol, szintén fiatalkorában.

Itt egy vörösszőnyeges eseményen szerepel Kim húgával, Khloe-val.

forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!