Imádták a nézők – így búcsúztak Jakupcsek Gabriellától

Elárasztották a hozzászólások a Magyarország, szeretlek Facebook-oldalát, miután lement a köztévén az utolsó adás, amiben Jakupcsek Gabriella is szerepelt.

A felvételen még hatalmas volt a jókedv, mert ezt az adást még 2015 december elején készítették, a leépítések előtt. Néhány kommentet érdemes kiemelni az oda posztolt cikk alól.

Volt aki azt írta:

“Remélem olvassák akik lapátra tették őket, de a Tatár és Harsányi remélem olvassa a kommenteket, és elgondolkodnak, azon hogy kiket szeretne a néző. Azt mondják a nézőkért vannak de nem úgy néz ki.”

Más pedig értetlenül állt az események előtt:

“Én ezt sosem fogom megérteni, hogy egy jól bevált műsornál miért kell a jól bejáratott arcokat lecserélni, akikhez az emberek kötik a műsort. Nem vagyok sem Jakupcsek fan sem Csiszár fan, de ez egy egész jó kis műsor, amit jól vezetnek.”

Akadt olyan, aki egyszerűen azt írta, soha többet nem fogja nézni a műsort.

“Nagyon sajnálom, mert szerintem mind a két műsorvezető felkészült és okos . Én imádtam a Szeretlek Magyarországot, de ezután már nem nézem, mert semmiben sem lesz az ami volt.”

Aztán persz akadt, aki a kézenfekvő megoldásban gondolkodott:

“Nem tudom hogy a Tatár Csilla kinek feküdt alá de rövid idő alatt a második műsort kapja.És pont a Jakupcsek Gabi helyett !!”

Az MTVA fiatalokkal frissített, Tatár Csilla és Harsányi Levente lettek a műsor új arcai.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!