Kiakadtak az anyukák: 4 évesen sminkeli magát a kislány

Teljesen kiakadtak a 4 éves kislány videója láttán, aki tökéletesen kisminkeli magát. Az édesanya megmagyarázta a történteket.


Több mint félmillióan megnézték már a videót, amiben ez a négyéves kislány olyan profin sminkel, hogy a felnőttek is megirigyelnék. A videót Suella, a kislány édesanyja töltötte fel az Instagramra, és ezt több sminkes oldal is megosztotta, így elképesztő méretű megtekintést produkált, mostanra egymillió körül jár a megtekintések száma. Nem kevés a felháborodott komment a videók alatt.

A videóban a kislány profin felteszi a korrektort, szemhéjfestéket (méghozzá csukott szemmel), és a szempillaspirált is gond nélkül használja. Az anyuka elmondta, hogy a négyéves kislány önállóan csinálja meg a sminkjét, egyáltalán nincs szüksége segítségre. Úgy tanulta meg, hogy édesanyja mozdulatait utánozta.

Liriana & Dilan (@liriana_dilan) által megosztott bejegyzés,

Sokak szerint ezzel semmi gond nincs, kislánykorban minden nő elcsen ezt-azt az anyukája sminkkészletéből, és ki is próbálja azokat. A többség azonban egyáltalán nem tartja helyesnek, hogy egy négyéves kislány a sminkeléssel foglalkozzon, a felháborodott kommentek szerint az anyuka felelőtlen, egy ilyen csöppségnek még játszania kellene, nem pedig megtanulnia, hogy kizárólag a külső a fontos. Az anyát eleinte bántották ezek a kommentek, de mára megtanulta figyelmen kívül hagyni őket, és folyamatosan megosztja az újabb sminkelős videókat a gyerkőcről.

Liriana & Dilan (@liriana_dilan) által megosztott bejegyzés,

Forrás: RCNews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!