Kiborult a násznép VV Gigi radikális esküvőjétől

A hagyományos magyar lagzikon felnövő nemzedék számára érdekes hírrel robbantott a Bors. VV Gigi a hagyományostól eltérőre tervezi lagziját, amivel a vendégek nem értenek egyet.

Lánykérés még nem volt, ennek ellenére jövőre úgy tűnik, jön a házasság. Nem is akármilyen menüvel. A pár már évek óta vegetáriánus, ezért úgy gondolták, hogy az esküvőn sem szolgálnak fel húst.

Radikálisan gondolkodunk az esküvőnkről. Azt szeretnénk, ha olyan lenne, amilyenről mi álmodtunk. Nem szeretnénk húst felszolgálni. A legtöbb ételt már húsmenetesen is el lehet készíteni, sokszor észre sem vehető a különbség. Persze ez az ötletünk nem aratott osztatlan sikert. Mi viszont úgy gondoljuk, hogy ha megosztjuk velük életünk egyik legszebb napját, akkor a kedvünkért ők is alkalmazkodhatnak a mi vágyainkhoz

– mondta a Borsnak Gigi.

Nem is terveznek hajnalig tartó lagzit. Dél körül kezdődne a templomi szertartás, azt követően az ebéd és este nyolcig, legkésőbb tíz óráig tartana a buli.

“Nem bírjuk az éjszakázást, és így legalább senki nem lesz hullafáradt másnap.” – magyarázta az egyik korábbi Való Világ szereplője.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!