Durva előéletű csajt raktak be az Éden Hotelbe

Az új lakót korábban szexmunkára kényszerítették és pornózott is.

A Blikk szerint eddig kalandos élete volt a hétfő este beköltöző Barbarának (aki nem egyenlő a már ott lévő Barbival), ugyanis még 2012-ben arról írtak, hogy a lány bűncselekmény áldozata lett: egy bűvész kivitte magával Olaszországba, ott azonban konzummunkát kellett végeznie bűvészasszisztensi helyett. Mikor rájött, hogy mit kellene ott csinálnia, úgy döntött megszökik és egy barátja segítségével jutott haza biztonságban.

Ezután egy csúnya szakítás és pénzhiány következett a most 23 éves lány életében. „Ekkor a barátnőm teljesen összetört, pénze sem volt, ezért két hónapra még haza is kellett költöznie vidékre. Ezután döntött úgy, hogy pornózni kezd, de kezdetben csak a pénz miatt vállalta. Először még csak egy hétig akarta csinálni, de aztán újra forgatott. Már a hírhedt Pierre Woodmannel is dolgozott együtt” – nyilatkozta a lány egyik közeli barátja.

Barbara korábban Baukó Évával is jó kapcsolatot ápolt, egy ideig még együtt is éltek, de a durva balhék miatt elköltözött. Állítólag Éva részegen meg is harapta.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!