Liptai Claudia esküvőjén tilos a szelfi és titoktartási szerződés is van!

Még a királyi esküvőnél is nagyobb titok övezi Liptai Claudia és Pataki Ádám házasságát. A meghívottak még a helyszínről sem tudnak semmit!

A pár olyannyira komolyan veszi, hogy semmilyen részlet ne tudódjon ki a nagy napról, hogy több biztonsági intézkedést is foganatosítottak a nagy nap előtt.

Kutyafüle volt Meghan Markle és Harry herceg esküvője Claudiáék lagzijához képest, hiszen annak legalább a helyszínét előre lehetett tudni. Clauék hétpecsétes titokként kezelik a helyszínt, a meghívottak sem tudják még, pontosan hol lesz. A szobákat is „vakon” kellett lefoglalniuk és ki­fizetniük” – mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes, aki pontos információkkal rendelkezik a lagziról.

A lap úgy tudja, a vendéglista is teljesen titkos, így a meghívottak sem tudják, kik lesznek ott velük majd az esküvőn. Sőt, a komplett személyzet, a pincérek, a hangtechnikusok, a portaszolgálat, sőt még a takarítónők is titoktartási szerződést írtak alá, senkinek nem beszélhetnek arról, kinek az esküvőjére készülnek. Claudia azt is kijelentette, senki nem szelfizhet és posztolhat képet a lagziról. Bár ennyi minden titkos, de azért a koroszúslány és a gyűrűhordó szerepe már nyilvános.

Az már korábban kiderült, hogy vőfély és menyasszonytánc nem lesz, csak egy ceremóniamester terelgeti majd a násznépet. A gyűrűket közös kisfiúk, Marcell, viszi az oltárhoz, míg a koszorúslányaik Claudia kislánya, Panka, és Ádám kislányai, Anna és Gréta lesznek. Mindennek a helyszínéül pedog egy elegáns vidéki kúria szolgál majd.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Forrás:  RCNnews

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!