Már Sebestyén Balázs is nekiment a Kiskegyednek

Az elmúlt időszakban nem ő az első. Korábban az Indexen volt egy cikk arról, hogy tényleg le lehet-e fotózni valakinek a halálát. A Kiskegyed nevű bulvárlap ugyanis azt állította, hogy igen.

Egy orosz tudós ugyanis szerintük egy speciális fényképezőgéppel megörökítette a pillanatot, amikor a halál pillanatában a lélek távozik a testből. A kamuhír egyébként 2009 óta kering a neten, legutóbb 2013-ban volt egy komolyabb felfutása, de egy egyszerű kereséssel a neten könnyen rájöhet bárki, hogy nem igaz. Ez úgy tűnik, hogy keveseket érdekel, hiszen szárnyalt az oldal híre, ötezer felett járt már egy hete is a megosztás, kattintott rá mindeki, mintha kötelező lenne.

Ezután az alternatív gyógyászattal és Sebestyén Balázzsal kapcsolatban írtak cikket. Egészen pontosan arról, hogy a műsorvezető nem viszi orvoshoz a gyerekeit, ha betegek. Most élő adásban hergelte fel magát annyira, hogy elmondta, fáj neki, hogy egy alig iskolázott gyakornok cikket ír azok alapján, amit elmond, de nem, vagy nem pontosan érti a lényegét.

Hozzátette, hogy ezzel nem tud mit kezdeni, viszont olyan színben tűnhet így fel, mint aki valamilyen módon is kockáztatná a gyerekei egészségét, ami természetesen nem igaz.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!