Megüthette a férje Rónai-Aross Arankát

Rónai-Aross Aranka, a Gálvölgyi-show és a Tea sorozat szereplője megdöbbentő fotót és történetet tett közzé a Facebookon – írja a Bors.

A színésznő azt állítja, férje bántalmazta, miután beadták a válókeresetet. A férfi szerint annyi történt, hogy egy veszekedés alkalmával belefordult a tenyerébe.

“Azelőtt nem volt agresszív a férjem. Színész- és táncosnői karrierem a gyerekek miatt feladtam, hogy csak velük tudjak foglalkozni. 2010-ben egyszer összevesztünk, akkor a férjemre csaptam az ajtót. Ő kirontott a fürdőszobából, és akkorát kaptam, hogy a földön landoltam. Akkor elküldtem az életemből, de ő szépen lassan visszaszivárgott az életünkbe, így adtam neki még egy esélyt. De sajnos a gondok maradtak, és elkezdett lelkileg terrorizálni, alázni”

– mondta a Borsnak Aranka.

“Egyszer hazajött, és a gyerekekkel akart aludni, kitépte a kezemből a kislányomat, én vissza akartam venni. Ekkor leütött. Elestem, csillagokat láttam. A rend­őr kijött, de a férjem kihúzta magát, és csak ennyit mondott: tanú van? Látta valaki? Ekkor döbbentem rá, hogy indul a harc” – nyilatkozta a színésznő, aki egykor még Playboy- és FHM-címlapon is szerepelt.
ronai-aross-aranka

Rónai-Aross Aranka férje a bíróságon azt állította, hogy a nő is ütött, és a sérülések akkor keletkeztek, amikor védekezés közben “belefordult a tenyerébe”.

“A békéltető tárgyaláson sem akart válni, azt mondta, minden rendben van, bemutattam a fotót, de azzal védekezett: egyszeri eset volt a verés. Elfogadták. Az ideiglenes elhelyezést sem kaptam meg, sőt la­káskizárólagosságot sem kaptam, pedig a lakásunk haszon­élvezője én vagyok. Birtokvédelmet kértem és kaptam a jegyzőtől, ez volt az utolsó, amivel távol tarthattam magamtól a férjemet. Ezt ő megfellebbezte, és egy év után megszüntették a birtokvédelmet. De nem adom fel, az igazamért Brüszszelig is elmegyek” – tette hozzá a színésznő. A férj nem kívánt nyilatkozni.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!