Nekiestek a dühös anyukák Hódi Pamelának

Feldúlt anyukák árasztották el üzenetekkel Hódi Pamelát, mert kislányának megengedte, hogy megkóstolja az ördögnyelv növényt tartalmazó fogyókúrás italt.

Berki Krisztián gyermekének édesanyja állítja, mindez negyed annyira sem káros, mintha csokoládéval vagy más édességekkel kedveskedne gyermekének.

A felháborodott anyukák olykor alpári stílusban osztották ki Pamelát, valaki csak óvatosan megkérdezte: Pamela miért itatsz ilyet a gyerekkel?

– Mivel nagyon sokan megjegyezték, hogy Nati megkóstolta a shake-met, nekik üzenném, hogy gondolkodjanak el azon, míg tíz anyukából hét megveszi a gyerekének a tartósítószerrel és ízfokozókkal telített, de nagyon kevés rost és gyümölcstartalommal rendelkező nassolnivalókat, addig én adtam a lányomnak egy kis kóstolót a shake-ből. Az ördögnyelv ital negyed annyira sem káros, mint amiket állítom, hogy a szidalmazó emberek megvesznek a gyermekeiknek

– fakadt ki Pamela, aki nem ad a lányának üdítőt, csokoládét, se fehér kenyeret.

– Nem azért nem adok a lányomnak ezekből, mert diétázik, ahogy azt sok értelmiség írta, hanem azért mert most jönnek az első fogacskái, Nati azt sem tudja, hogy a cukorkák léteznek. Azt gondolom, teljesen ráérünk az édességekkel, ha látja másnál és esetleg megsajnálom és veszek neki én is. Úgy gondolom, hogy mi szülők készítjük fel a gyerkőcünket, a helyes öltözködésre, tisztálkodásra, és mellette az egészséges táplálkozásra, nem megvonva tőle a finom ételeket, de a helyes irányba kell terelni őket – osztotta meg Pamela a gyermeknevelési elveit.

– Nem állítom, hogy néha nem eszem édességet, de akkor nem adok belőle neki, de az étrend kiegészítő shake egy természetes, tartósítószer mentes italpor olyan összetevőkkel, mint fehérje, sovány kakaópor, szentjánoskenyérliszt az emésztést segítő bifidobaktérium.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!