Óriási bejelentést tett Erdei “Madár” Zsolt

Kirángatná a soha nem látott mélységből a magyar ökölvívást Erdei Zsolt, aki úgy néz ki, jeles posztot fog betölteni.

Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke lesz.

A közelgő eseményekkel kapcsolatban ezt írta ki a Facebookon:

“Kedves Sportbarátok, Kollégák! Bizonyára Ti is tapasztaljátok, hogy a Magyar ökölvívás soha nem látott mélyponton van. Ennek számos oka lehet, amit mielőbb orvosolni szükséges annak érdekében, hogy szeretett sportágunk újra régi fényében tündökölhessen. Az utóbbi hetekben meglepően sokan biztosítottatok arról, hogy teljes mellszélességgel mellettem álltok, amennyiben elvállalom a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöki posztját.

Ez a tény amellett hogy hihetetlen jó érzéssel tölt el, arra is ösztönzött hogy átgondolva a kérdést elhatároztam magam és szívesen állok elébe ennek a nemes és felelőségteljes feladatnak. Akik ismernek engem azok tudják, ez az elhatározás azt jelenti, hogy minden követ megmozgatva azon leszek, hogy a szakma, a klubok és edzők segítségével legjobb tudásom szerint, új arra alkalmas szakmai és támogatói elnökséget, valós jogkörrel és felelőséggel felruházott edzői és etikai bizotságot felállítva tegyünk rendet a sportágunkban! Rengeteg dolgot kell együtt átgondolnunk és megoldanunk szakmai és erkölcsi szinten egyaránt. Ennek érdekében, elengedhetetlen a közös konzultációk sorozata, valamint a helyes út együttes kijelölése.

Valószínűleg arról is értesültetek, hogy a jelenlegi elnökkel megállapodtunk abban hogy átadja az elnöki széket, mivel ő is ezt a lehetőséget látja a legjobb megoldásnak. Erre a megoldásra azonban a szövetség alapszabálya nem ad lehetőséget. Ezért ezt vagy egy összehívott rendkívüli közgyűlés keretein belül, vagy a soronkövetkező éves közgyűlés napirendi pontjai közé felvetetve tudjuk elérni. Számos olyan kérdés vagy inkább lehetőség lehet, amire nyilván mindenki kíváncsi. Ezért azt javaslom konzultáljunk és együtt oszlassuk el a kételyeket, és tegyünk meg mindent azért, hogy mielőbb elkezdhessük azt a munkát, ami valódi eredményeket, dicsőséget hoz sportágunknak.

Köszönöm a bizalmat! Sportbaráti üdvözlettel: Erdei Zsolt “Madár”

Kedves Sportbarátok, Kollégák !Bizonyára Ti is tapasztaljátok, hogy a Magyar ökölvívás soha nem látott mélyponton van….

Posted by Erdei Zsolt on Montag, 13. Februar 2017

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!