Páros lábbal rúgták ki Melaine-t az Éden Hotelből

A pisilésére büszke, kiszámíthatatlan lány azt hitte biztonságban van, de úgy kidobták az első adandó alkalommal, hogy csak pislogott. Ő nem, de szerelme Ádám sírt is. A párválasztó után Snezi és Bence is közelebb kerültek egymáshoz.

A pénteki adás eléjén a nagy cselszövést boncolgatták az Éden Hotel lakói. A terv az volt, hogy Beust beállítják Ádám mögé – ezzel Melanie-t is jól felbosszantják – Loki mögé pedig a kirohanásairól elhíresült lány, valamint Nóri áll. Loki elhitette Ádámmal, hogy Melanie-t benntartja, a fiú abban a hitben élt, hogy teljesen átlátta a viszonyokat, szövetségesre talált és biztonságban vannak.

Rajtuk múlt a párválassztó ceremónia. Forrás: tv2.hu

Rajtuk múlt a párválassztó ceremónia. Forrás: tv2.hu

Jött a párválasztó ceremónia és Melanie-t a kollektív akarat – Loki személyes segítségével – kipenderítette a hotelből, de nem kell félni, hogy szerelmi cívódás nélkül maradnánk, Adrienn és Patrik ott folytatja, ahol mások egy nappal korábban elkezdték. Hatalmas balhét csaptak, Adrienn megint felöltötte a hisztikirálynő szerepét, féltékenykedett, mert Partik kicsit megölelte Beust. Közben Snezi és Bence kapcsolata halad a beteljesülés felé, kis matatás a takaró alatt és elégedett arcok a riportban legalábbis erre engednek következtetni.

Loki egy zsepit is adott a lánynak, de Melanie visszaadta, mert nem volt rá szüksége. Forrás: tv2.hu

Loki egy zsepit is adott a lánynak, de visszakapta. Forrás: tv2.hu

Hétfőn érkezik Gyula az új játékos. Itt van róla egy előzetes.

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!