Pólótépésig fajult a vita az Éden Hotelben

Az Éden Hotelben annyi szintet ugrottak a képzeletbeli valóságshow létrán, hogy talán már nincs is ennyi szint. Olyan történt, ami magyar reality-ben még soha és reméljük, hogy máskor sem fog: két lány (Snezi és Melanie) mindenki előtt belepisilt a terasz csatornájába.

A csütörtöki adás újabb Ádám-Melanie veszekedéssel kecsegtetett, a Pandora ceremónián ugyanis a legtöbb kérdés az ő kapcsolatukat/személyiségüket célozta, sőt még a nem nekik címzett kérdések is köztük robbantottak ki vitát.

Ádám annyira nem örült a kérédseknek. Fotó: tv2.hu

Ádám annyira nem örült a kérédseknek. Fotó: tv2.hu

A műsor elején végignézhettük, ahogy Adri egyre inkább szabadulna a párosváltás terhétől és visszamenne Partikhoz. Ebben Patrik is partner, de a szerelmeseket is bent tartaná, a nap folyamán azonban az ő lelkesedése is alábbhagyott, lassan borítékolható, hogy visszaáll a régi rend, a régi páros újra összeáll a pénteki párválasztón.

Nóri is próbál helyezkedni, számára csakis egy lehetőség van, beállni Ádám mögé, bennmaradása érdekében (de főleg Melanie kirakásáért) Loki és Peti is megkezdte újabb cselszövését, de ennek egyelőre nem látni a végét.

Később Pandora szelencéje kinyílt és savtengert zúdított a Hotel legújabb lakóira. Melanie számára kiderült, hogy élete szerelme részegen rámozdult Snezire, a robbanás az esti bulin érte el csúcspontját, a gigantikus veszekedés megint szakításig fajult, de volt egy kis ruhatépés is.

A buli folytatódott és megtörtént a már fent említett pisi ügy. Ezen mindenki nagyon kiborult és egymás után oltották a két lányt, hogy ilyet azért mégsem kéne csinálni, ők viszont annyira nem érezték tettük súlyát.

A történteknek köszönhetően zavar keletkezett a Bence-Snezi szövetségeben, mindeközben Barbit csak vágóképnek használják a szerkesztők, vajon ő mikor száll be a játékba?

 

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!