Puzsér is megszólalt a kokainozó kajakosról

A bulvárfóbiás kritikus védelmébe vette Kucsera Gábort, akiről a héten derült ki, hogy korábban drogozott.

Puzsér szerint Kucserának inkább füveznie kellene, “abba még nem halt bele senki”, és különben is, ebben az országban úgyis mindenki tol valamit. Facebookján azt írta:

Kucsera Gábor, világbajnok kajakozó a bulvársajtóban jár kanosszát, amiért kokaint fogyasztott. Kurvára nem kéne.
Gábor! A kokain egy hitvány, ártalmas egó-pumpa. Inkább füvezzél! Abba még nem halt bele senki. A nyilvános vezeklést meg felejtsd el!
I. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mivel töltöd az arcodat meg a szabadidődet. Te azt a kokaint nem teljesítménynövelésre használtad, nem csalni akartál vele, úgyhogy mindenki feldughatja magának a nyomorult véleményét.
II. Ebben az országban mindenki tol valamit. A politikusok meg a cégvezetők leginkább kokaint. Továbbá alkoholt, koffeint, nikotint, pinát és hatalmat. Szigorúan nagy dózisokban. Ezt vágd az újságírók pofájába! Meg azt, hogy tucatjával tudnád sorolni a közszereplők neveit, akik szívják a csíkot a pesti éjszakában.
III. Förtelmes képmutatás, ami a kokainozásod kapcsán zajlik. Épp, mint az élsport szentsége. Ne vedd magadra! Most éppen rajtad demonstrálja a fél ország, hogy milyen józan, és mennyire kádári. Aztán bebaszik, és lecsapja az asszonyt.
Ne szolgáld ki a hiénákat! Ne asszisztálj a nagy nemzeti képmutatáshoz! Ne hagyd, hogy tort üljön rajtad a sok gyökér, aki élvezettel tapos meg bárkit, csak végre pogrom legyen!
Barátsággal: Puzsér

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!